DKCUGC - XL Event 2023

May 17, 2023, 6:00 AM – 2:30 PM

Agenda til DKCUGC XL d. 17 Maj er nu klar https://dkcugc-xl.sessionize.com/schedule Du kan læse mere om talerne her https://dkcugc-xl.sessionize.com/speakers

About this event

Dansk Citrix User Group (DKCUGC) afholder vores store fysiske XL event d. 17 Maj 2023 ved Hotel Legoland i Billund, Danmark. 


Vi har booket 2 Auditorier (A&B) ved Hotel Legoland konference, som er de bedste og største rum. Vi har emner som Cloud, Hybrid, Datacenter, Security, End Points, Monitoring, User Experience som vores ca. 130 medlemmer kan vælge mellem i de 2 lokaler. 


DKCUGC ledelsen har fået 3 nye bestyrelses medlemmer i 2023, så vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen til den nye DKCUGC bestyrelse.


Vi har pt. Nutanix, NVIDIA, Stratodesk, Comm2IG, Atea, 10ZIG, Arrow og Citrix som bekræftet sponsor. 

Vi siger KÆMPE TAK til vores sponsor, takket være dem kan vi realiserer dette event gratis for jer deltagere.


Agenda er tilgængelig på https://dkcugc-xl.sessionize.com/schedule

Du kan læse om de individuelle talere her: https://dkcugc-xl.sessionize.com/speakers 


Vi er stolte over at kunne have 2 Keynote talere fra Citrix & Microsoft, 2 slutkunder, 5 Citrix CTP, 3 Citrix CTA og talere fra USA, England, Irland, Holland, Sverige, Schweiz, Østrig og Danmark :)


Første keynote taler er Gerard Lavin, Citrix Field CTO EMEA kommer og holder keynote om Citrix nu er den del af Cloud Software Group, Gerald vil give jer indsigt I Citrix's Visioner, Strategi, Roadmap for 2023. Gerald flyver ind fra London, og vi er super stolte over at kunne få ham til at leverer en spændende keynote.


Anden keynote taler er ingen ringere end Christiaan Brinkhoff, som keynote taler  han flyver ind fra Seattle, USA hvor han til dagligt arbejder for Microsoft i AVD/W365 teamet. Christiaan Brinkhoff har stået for en stor andel af Citrix der understøtter Windows365, så det er et scoop vi har fået ham til Danmark. AVD har forandret den måde kunder accelererer i skyen med Citrix, og med AVD og Citrix kan man billigere og hurtigere komme i skyen, hør de nyeste innovationer med AVD og Citrix. Christian vil også fortælle om rejsen om Windows365 er nu GA med HDX Plus så hør hvordan Microsoft samarbejder med Citrix og hvorfor det strategisk kan hjælpe jer. Christiaan har tidligere været keynote taler på DKCUGC XL så vi glæder os til en energi fyldt session.


Søren Møller, Senior Manager, DSV, IT Operations, Citrix Global Desktop kommer og deler hans indsigt om DSV og deres rejse med Citrix-infrastruktur, Danmarks største Citrix-miljø ved User and Devices-licenspuljen. Søren har til hensigt at tage publikum med på en rejse gennem fortid, nutid og fremtid med Citrix i DSV. :-)


Mikael Lindholm, Senior Solution Engineer fra Stratodesk leverer en session om "Secure and Flexible endpoint management with Stratodesk NoTouch". Stratodesk er Guld sponsor på DKCUGC XL eventet. Stratodesk er første gang sponsor på vores XL event, og vi glæder os til at hører hvad de har at fortælle, vi ved der er mange glade kunder der bruger stratodesk i danmark med Citrix. Mikael flyver ind fra Schweiz.


Rasmus Kirsch Bork, Solution Architect, Chrome Enterprise ved COMM2IG & Per Bakhauge, Head of Google fra COMM2IG vil tage jer med på en rejse, hvor ChromeOS udgør en central del i et Citrix miljø. Vi begynder med en teknisk gennemgang af en case sammen med Good Food Group, hvorefter Bjarne Dahl Kristensen, IT-Manager - Infrastructure, Good Food Group vil fortælle om deres erfaringer de har fået med platformen og hvorfor de har valgt at implementere ChromeOS. Sessionen afsluttes med en teknisk gennemgang fra Region Hovedstaden der er i POC.


Mads Petersen, Citrix CTP leverer en session om "The most boring talk about NetScaler. But much needed one", I denne session vil Mads dække, hvordan du overvåger din NetScaler ved hjælp af open source-værktøjer som grafana, hvad der er vigtigt, og hvordan du laver tilpasset logning på de data, der flyder gennem NetScaleren. Så mange virksomheder sender ikke engang deres logfiler over til en ekstern kilde, og dataopbevaringen er begrænset på NetScaler, så i en situation kan det være meget svært at fejlfinde eller finde en rodårsag. Mads vil også dele nogle tips og tricks til fejlfinding af applikationer, der kører gennem NetScaler. Mads er en af verdens bedste på Netscaler og er meget dedikeret så glæd jer til hans session.


Javier Lopez Santacruz, Senior Technologist ved Citrix kommer og holder et indlæg om "Modern Cloud Deployment with Citrix: Native deployment in Azure (Connectorless)"  I denne session vil Javier diskutere alle de nye Citrix Cloud Modern Technologies for at aktivere rene Azure Active Directory-implementeringer. Javier flyver ind fra Irland hvor han daglig bor, Javier er også Citrix CTA og er meget aktivt i community.


Martin Therkelsen, Citrix CTP leverer en session om "Basic monitoring of Citrix in Azure" Overvågning af Citrix resurser i Azure er ofte et overset emne, især hvis man ikke har købt et stykke software kun til dette formål. I Azure er der mulighed for at bruge log analytics og lave workbooks for at skabe et overblik over sin Citrix infrastruktur. I denne session tager vi udgangspunkt i en basal overvågning af komponenter og resurser. Martin er også Microsoft MVP så glæd jer til at han deler hans erfaringer med Azure og Citrix.


Kees Baggerman,Senior Technical Director - EUC ved Nutanix flyver ind fra Holland og leverer "Get ready to discover how Nutanix and Citrix are teaming up to shape the future of work"  Gør dig klar til at opdage, hvordan Nutanix og Citrix går sammen om at forme fremtidens arbejde. Lær, hvorfor Citrix har valgt Nutanix som deres foretrukne valg til HCI-hybrid- og multicloud-implementeringer, og hvordan Citrix er ved at blive den foretrukne enterprise-slutbrugercomputerløsning på Nutanix Cloud Platform. Dette er en must see session hvis du er interesseret i Nutanix eller har Nutanix idag. Nutanix er Guld sponsor ved DKCUGC XL. Kees er cofounder af Dutch Citrix User Group og er også Citrix CTP, glæd jer :)


Jits Langedijk, Manager EMEA ProViz & Partner SA Team fra NVIDIA leverer en session "Accelerate your Cloud". NVIDIA er Guld sponsor på DKCUGC XL. Med stigende cloud-adoption og hybrid cloud-implementering er det afgørende for din succes at vælge den rigtige instans til din arbejdsbyrde. Især med GPU-accelererede instanser, tilgængelige på din foretrukne hyperskala, er det afgørende at vælge den rigtige for både ydeevne og brugeroplevelse. I løbet af denne session vil du lære, hvad der er tilgængeligt med Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform og Oracle Cloud. Naturligvis vil vi også tage et dyk ned i den aktuelle line-up for dine on-prem cloud-implementeringer. Efter denne session ved du præcis, hvad der er tilgængeligt, og hvordan du vælger til dine Citrix Cloud-implementeringer og mere. Jits bor til dagligt i Holland.


Christian Schwendemann fra Citrix der er Global Product GTM for Citrix Analytics, kommer og deler erfaringer med hvordan Citrix Analytics kan lave cloud cost optimering. Christian flyver ind fra Østrig, hvor han til dagligt bor.


Paul Murray, Principal Technical Marketing Architect ved Citrix kommer og holder et indlæg om "Destination Hybrid. The Technical Story Behind The Marketing Vision." Der har været en masse oplysninger, gode og dårlige, om Citrix, og hvor vi er på vej hen. Denne session vil give teknisk indsigt og strategier til at hjælpe partnere og kunder med "Destination Hybrid"-rejsen. I denne session vil Paul vise dig, hvordan du gør vores nyligt annoncerede og meget roste Destination Hybrid-historie til en teknisk virkelighed. Paul vil forklare de involverede teknologier og tage dig gennem opsætningen med en blanding af slides, videoer og praktiske demoer. Paul bor til dagligt i Sverige.

 

Torben Chris, Komiker slutter dagen som end keynote, så i alle får garanteret et kæmpe smil på læberne og gang i latter musklerne. Vi er helt estatiske, at Torben Chris har sagt ja til at komme og give den gas på DKCUGC XL.

Speakers

 • Gerard Lavin

  Citrix

  Field CTO

 • Christiaan Brinkhoff

  Microsoft

  Principal PM and Community Lead, Windows 365 and AVD at Microsoft

 • Søren Møller

  DSV

  Senior Manager

 • Bjarne Dahl Kristensen

  Good Food Group

  IT Manager

 • Per Bakhauge

  COMM2IG

  Head of Google

 • Rasmus Kirsch Bork

  COMM2IG

  Solution Architect

 • Kees Baggerman

  Nutanix

  Senior Technical Director, EUC

 • Mikael Lindholm

  Stratodesk

  Sr Solutions Engineer

 • Christian Schwendemann

  Principal Product Marketing Manager Citrix Analytics

 • Torben Chris

  torbenchris.dk

  Komiker

 • Jits Langedijk

  NVIDIA

  Manager EMEA ProViz & Partner SA Team

 • Martin Therkelsen

  Apento

  Citrix CTP - Cloud Architect

 • Mads Petersen

  Edgemo

  Citrix CTP - Solution Architect

 • Javier Lopez Santacruz

  Product Specialist

  Citrix

 • Paul Murray

  Citrix

  Principal Technical Marketing Manager

When

When

Wednesday, May 17, 2023
6:00 AM – 2:30 PM UTC

Agenda

6:00 AM
6:00 AMMorgenmad, Registrering, Sponsorer - FOYER
6:50 AMVelkommen DKCUGC ledelse - AUDITORIUM A
7:00 AMKeynote: Citrix now part of Cloud Software Group - Vision and Strategy Update - AUDITORIUM A
7:25 AMKeynote: The future of VDI with Cloud VDI and Cloud PC - AUDITORIUM A
7:50 AMPause, Networking, Sponsorer - FOYER
8:00 AMInsights on DSV and our journey with Citrix infrastructure - AUDITORIUM A
8:00 AMSecure and Flexible endpoint management with Stratodesk NoTouch - AUDITORIUM B
8:40 AMPause, Networking, Sponsorer - FOYER
8:50 AMModern Cloud Deployment with Citrix: Native deployment in Azure (Connectorless) - AUDITORIUM A
8:50 AMThe most boring talk about NetScaler. But much needed one - AUDITORIUM B
9:30 AMFrokost, Networking, Sponsorer - PANORAMA RESTAURANT
10:30 AMChrome Enterprise i et Citrix miljø - AUDITORIUM A
10:30 AMBasic monitoring of Citrix in Azure - AUDITORIUM B
11:10 AMPause, Networking, Sponsorer - FOYER
11:20 AMGet ready to discover how Nutanix and Citrix are teaming up to shape the future of work - AUDITORIUM A
11:20 AMAccelerate your Cloud
12:00 PMPause, Networking, Sponsorer - FOYER
12:10 PMCloud Cost Optimization with Citrix Analytics - AUDITORIUM A
12:10 PMDestination Hybrid. The Technical Story Behind The Marketing Vision - AUDITORIUM B
12:50 PMPause, Networking, Sponsorer - FOYER
1:00 PMTorben Chris - AUDITORIUM A
1:45 PMAfrunding fra DKCUGC leaders + Lego præmier - AUDITORIUM A

CUGC Sponsors

Nutanix logo

Nutanix

Stratodesk logo

Stratodesk

nVidia logo

nVidia

10Zig logo

10Zig

citrix logo

citrix

Comm2ig logo

Comm2ig

Atea logo

Atea

Arrow logo

Arrow

Contact Us