DKCUGC - XL Event 2023

Denmark
Wed, May 17, 8:00 AM (CEST)

Vi arbejder på en super fed agenda. Der er nu åben for tilmelding, der vil løbende blive annonceret talere samt sponsor. Hold øje med sitet her, Twitter, LinkedIn eller din mailbox for yderligere informationer.

About this event

Dansk Citrix User Group (DKCUGC) afholder vores store fysiske XL event d. 17 Maj 2023 ved Hotel Legoland i Billund, Danmark. 

Vi har booket 2 Auditorier (A&B) ved Hotel Legoland konference, som er de bedste og største rum. Vi har emner som Cloud, Hybrid, Datacenter, Security, End Points, Monitoring, User Experience som vores ca. 130 medlemmer kan vælge mellem i de 2 lokaler. 

Vi har pt. Nutanix, 10ZIG som bekræftet sponsor. Vi kan med stor stolthed dele at vi har Christiaan Brinkhoff, som keynote taler https://www.linkedin.com/in/christiaanbrinkhoff/ han flyver ind fra Seattle hvor han til dagligt arbejder for Microsoft i AVD/W365 teamet. Christiaan Brinkhoff har stået for en stor andel af Citrix der understøtter Windows365, så det er et scoop vi har fået ham til Danmark. Vi har også Christian Schwendemann fra Citrix der er Global Product GTM for Citrix Analytics der kommer og deler erfaringer med hvordan Citrix Analytics kan lave cloud cost optimering. 

Speaker

When

Wednesday, May 17
8:00 AM - 4:30 PM (CEST)

Where

Hotel Legoland
Åstvej 10 7190Billund

Leaders